Mitt 2017

 
Året börjades med en varm solsemester på Gran Canaria.
 
I februari hade jag, mamma, Nelly och mina mostrar en mysig dag i Malmö. Först åt vi på Pinchos och sen tittade vi på Melodifestivalen.
 
 
Under året har jag haft flera Photoshoots med kompisar: med Sandra, med Nicole, med Jennie och Nicole. Jag har också fotat mamma och pappa!
 
Jag har skapat en oändlig läslista och försökt lura mig själv att jag, på riktigt, skulle hinna bli klar med den 2017... Jaaa det hände ju inte. Jag har däremot skrivit mini-bokrecensioner på några böcker som jag faktiskt har hunnit läsa. Dessutom har jag skrivit en lite längre bokrecension/analys av John Greens "Papertowns". Jag tänker alltså inte skriva en ny lista för 2018, utan jag måste uppenbarligen fortsätta jobba med den jag redan har!
 
 
Jag har roat mig med att läsa om knasiga lagar i USA. Jag har också skrivit en viktig text om att man INTE ska hålla på att jämföra sig med andra... Läs gärna den här!
 
Jag har skaffat lugg, varit supernöjd med min lugg, behövt platta min lugg varje dag, tröttnat på att ha lugg, och låtit luggen börja växa ut igen.
 
I april var jag i Stockholm med skolan, och där besökt utställningen "Kungliga Brudklänningar" på slottet.
 
Jag fyllde också 18 år i april, så yaay!!
 
 
Under 2017 har jag bakat; Nutellatårta, Choklad- och Marshmallowcupcakes och Cookie Dough!
 
I maj skrev jag en text om att vara blyg, där jag dels berättar om egna erfarenheter och dels lite mer generellt om hur det är att vara blyg, och varför det är bra (!) att vara blyg.
 
 
I somras var jag i Boston och Somerville med familjen. Efter att ha varit där i ungefär en vecka kom farmor och farfar, och med dem åkte vi på en roadtrip. Vi besökte Niagarafallen och där åkte vi båt, supernära vattenfallen. Därefter åkte vi vidare till Washington DC och firade 4th of July. Det uppstod också lite drama med min kamera; jag trodde först den var sönder, men (som tur var) hade bara batteriet kortslutits! Den andra dagen i Washington DC besökte vi National Memorials Park! Sista stoppet på roadtripen var New York, där vi först var i Midtown Manhattan och sedan Lower Manhattan.
 
 
I juli var jag på Norrvikens trädgårdar med Sandra. Jag har också jobbat en hel del på Norrvikens Camping!
 
Under hösten började jag läsa fotografisk bild i skolan, och har fått göra många superroliga uppgifter! - Bland annat; Identiteter, Mig i bilder, Just like Leibovitz, Darkness och Light.
 
I september tog jag körkort!!! Efter mycket om och men - jag kuggade uppkörningen 2 ggr, dessutom gick tiden ut på uppskrivningen, så fick också göra om den - så fick jag äntligen mitt körkort! Det var kämpigt (allra mest på grund av min osäkerhet), men jag lyckades! Och jag är superstolt!
 
 
 
I december har jag skapat julkänsla genom att baka lussekatter, julpynta, vara på julskyltning i Ängelholm och på Fredriksdal, fota snö och titta på julfilmer!
 
Under 2017 har jag (förstås...) fotat Vårbilder, Sommarbilder, Höstbilder och Vinterbilder!
 

Kommentera här: