Niall Horan Konsert

  

För exakt en vecka sedan var jag, Jennie och Nicole på en liten dagsutflykt till Köpenhamn… eller närmare bestämt var vi där för att gå på Niall Horans konsert!

Vi åkte från Höganäs vid kl 13 och tog färjan över till Helsingör. Sedan åkte vi tåg vidare till Köpenhamn. Vi kom fram halv fyra och åt en tidig kvällsmat på Mc Donalds innan vi promenerade till Vega, där konserten skulle vara.

 
När vi kom fram så såg vi en evighetslång kö fylld av främst tjejer i vår ålder. Vi gick och gick för att försöka nå slutet på kön. När vi äntligen hade tagit oss dit kände vi oss lite modfällda. Vi blev lite oroliga att trots att vi hade kommit dit 2 h innan insläpp så hade vi nog ändå kommit sist. Så var förstås inte fallet, utan kön fylldes på mer och mer under tiden som gick, och till slut var det fler bakom oss än framför oss.
 
 
Nu fram till konserten (som kanske är det mest intressanta…). Vi hamnade förstås inte närmst scenen, men vi hamnade ändå tillräckligt långt fram för att se bra. Först kom Julia Michaels ut. Jag älskar hennes musik, så det var ju en fantastisk bonus att hon skulle vara förband! Och jag upptäckte att, utöver att vara en bra artist och ha bra musik, så har hon också en fantastisk utstrålning. 
 
 

 
En timme in i konserten kom äntligen(!) Niall ut på scenen. Och alltså WOW! Hur bra jag än tyckte att Julia Michaels var, så är hon inget upp emot Niall! (Eller så kanske man inte ska säga, Julia Michaels är fantastisk, men Niall har jag ju varit ett stort fan av lääänge). I alla fall så var det en otrolig upplevelse. Och Vega var inte lika stort som de arenorna jag varit och sett One Direction på, så därför kändes upplevelsen mer speciell!