Road Trip in the US! Niagara Falls

På fredagen 30/6 påbörjade vi vår Roadtrip i USA. Denna dagen spenderade vi främst i bilen. Det tog ca 8 timmar att köra till hotellet vid Niagarafallen, och då är inte ett snabbt stopp vid Walmart och ett lunchstopp inräknat! Alltså är det kanske förståligt att vi inte hann göra mycket mer än åka bil. Efter att ha checkat in på hotellet så åkte vi till Chipotle och åt.

 
På lördagen 1/7 började vi dagen med frukost på hotellet och sen begav vi oss till Niagara Falls State Park. Där fanns många vackra vyer och det blev förstås många många bilder! 
 
Efter att ha promenerat omkring ett tag så såg vi en kortfilm om Niagarafallen och några olika historier om människor som överlevt att åka nerför det största vattenfallet; däribland en tant och hennes katt, som åkte i en trätunna. 
Sedan promenerade vi lite till, denna gång till Niagara Falls Bay Aquarium. Där tittade vi på fiskar och på en sjölejon-show. Vi var också på Niagara Gorge Discovery Center. Även där såg vi en film som handlade om Niagarafallen. Efter Discovery Centret gick vi tillbaka till bilen och körde mot hotellet. Vi stannade dock till och köpte pizza på Domino's!
 

Kommentera här: