4th of July

I fredags var det 4th of July (USAs nationaldag) och eftersom vi är i USA just nu, så fick vi också vara med och fira det. Under dagen var vi på Stonegate Country Club med några vänner, där badade vi i pool och åt hamburgare.

På kvällen gick vi ut för att se fyrverkerierna. Jag tog med mig kameran och tog runt 200 bilder...
men jag har bara valt ut de bästa för att lägga ut här ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag träffade Robyn!

Lördagen den 28:e Juni var jag i San Franicisco med min familj. Vi parkerade bilen och promenerade till Pier 39 i Fisherman's Wharf. Där åt vi lite picknick, såg Alcatraz på avstånd och tänkte se hur många sjölejon som helst liggande på flottor, som Pier 39 är känt för, men när vi kom dit så hade alla sjölejon stuckit... förutom ett! Efter mycket promenerande upp och ner för backar nådde vi Lombard Street, sen gick vi till Union Square. Därefter åt vi middag i China town och avslutade dagen med att köra över Golden Gate bron.

Stötte på en kändis!
I närheten av Union Square stötte jag och pappa på den svenska sångerskan Robyn utanför Sir Francis Drake hotel. Pappa sa till mig "Såg du det? Var inte det Robyn som gick förbi?!" och jag svarade " Jo, eller hur! Jättekul pappa...". Men pappa envisades och sa åt mig att följa med. Och pappa hade rätt, utanför sin turnébuss stod Robyn. Vi var inte de enda som hade lagt märke till henne, utan det var även två killar som tog kort tillsammans med henne före oss. De skulle på konserten som Robyn hade senare samma dag. Pappa gick fram till Robyn och frågade om han kunde få en bild på henne tillsammans med sin dotter. Hon blev nog lite förvånad att vi pratade svenska. Robyn var jättegullig och trevlig och som ni ser så fick vi en bild!
Jag, pappa och min syster Nelly hade tidigare försökt få tag i biljetter till konserten utan att lyckas, men att få träffa henne var ännu häftigare! :D